Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BWT Perla SILK BASIC XL vízlágyító berendezés (PSXLBASIC)

284.500 Ft
Menny.:db
Gyártó: BWT
Cikkszám: PSXLBASIC
Szállítási díj: 7.366 Ft
Raktárkészlet 1: Raktáron
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Leírás

A BWT Perla Silk Basic főbb jellemzői:

  • Egyszerű használat

A BWT PERLA SILK BASIC jól megtervezett, egyszerűen használható, letisztult stílusú berendezés. A BWT PERLA SILK BASIC berendezés regisztrálható, de az appel nem kommunikál. A sóhiányt frissítése manuálisan történik.

  • Gazdaságos ÖKO barát

Alacsony fogyasztású kijelzőmodullal rendelkezik,gazdaságos berendezés.

  • Visszacsapó szelep

Tartalmaz egy visszacsapó szelepet, mely megakadályozza a túltöltést, ezáltal biztonságot nyújt!

  • Opcionálisan BWT Power Bankkal is működik

Olyan létesítményekben, ahol nincs áram vagy áramellátás a berendezéshez opcionálisan BWT POWER BANK csatlakoztatható, így a vízlágyító hálózati áram nélkül is képes üzemelni.

TERVEZÉS
A BWT Perla Silk basic vízlágyító egy jól megtervezett és letisztult stílusú berendezés. Ezen túlmenően, hangsúlyoznunk kell funkcionalitását és robosztus jellegét. A beépített kijelzővel ellátott kompakt ház teljesen zárt a por elleni védelem érdekében továbbá, hogy megvédje belső szépségét, amely az intelligens megközelítés mögött rejlik, hogy lágy, BWT selyemvizet biztosítson.

SMART METERING FUNKCIÓ: INTELLIGENS PREDIKTÍV REGENERÁLÁS
A tényleges használat, az életmód és a jövőbeli igények összeegyeztetése lehetővé teszi a BWT Perla Silk Basic vízlágyítók számára, hogy folyamatosan biztosítsák az otthon lágy vízzel történő ellátását. A berendezések akkor regenerálnak, amikor szükséges, így optimalizálja a víz és sófogyasztást a maximális hatékonyság és a valós működési költségek minimalizása érdekében, így a BWT Perla Silk Basic vízlágyító tökéletes választás a modern otthonok igényeihez.

Műszaki adatok:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.